Boekpresentatie De draadloze kooi

Op 27 september 2017 was het zover: De draadloze kooi kwam uit. Na 2,5 jaar praten, luisteren en schrijven had ik in ene iets tastbaars in de hand.

Best spannend, de presentatie van je eigen boek, maar ik voelde mij er verbazingwekkend comfortabel bij. Ik had mijn werk al gedaan, dat lag besloten in mijn boek, maar het programma van de middag zat ook goed in elkaar.

Ik had dr. ir. Jan-Rutger Schrader en ervaringsdeskundige Carolien Schooneveld gevraagd als sprekers en Monique Beerlage van het Kennisplatform zou het eerste exemplaar van mijn boek in ontvangst nemen. Dit alles omlijst door een enerverende sounddesign van YouEcho en een intiem pianospel van vriend Stephen Westra. Ik voelde me gedragen.

Hieronder een korte compilatie. Benieuwd naar de hele presentatie? Bekijk deze dan hier.